Ce vedem înainte de moarte. Descoperirea unui medic după ce a vorbit cu mii de pacienți în stadii terminale

Un renumit doctor din Statele Unite ale Americii care a discutat cu mii de persoane aflate în pragul morții a publicat o carte în care a explicat pas cu pas că, înainte de deces, cei mai mulți oameni au viziuni în care apar persoane dragi pe care le-au pierdut, potrivit Washington Post.

Ce trebuie să facem când avem o carie, pentru a nu pierde dintele si pentru a evita tratamentele scumpe.

Desfășurare de forțe impresionantă la parada de anul acesta de 1 Decembrie - Ziua Națională a României. Peste 1.500 de militari şi specialişti din MApN, MAI, SRI, STS şi ANP, precum şi aproximativ 130 de mijloace tehnice, dintre care 40 de aeronave, vor participa la parada din Capitală.

Târgul de Crăciun 2023 din Bucuresti se deschide joi 30 noiembrie de Sfantu Andrei in Piata Constitutiei langa Casa Poporului.

Ora de iarnă 2023. România trece la ora oficială de iarnă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 28-29 octombrie, când ora 4.00 devine ora 3.00, ceea ce va face ca ziua de 29 octombrie să fie cea mai lungă din acest an.

O explozie a avut loc sâmbătă seară la o stație GPL din Crevedia/județul Dâmbovița, de pe DN1A, la 27 de km de București, soldată cu un incendiu și mai multe explozii. Stația era închisă în urma controalelor, dar funcționa și avea 6 cisterne de 10.000 de litri, din care două pline.

Jandarmul Ionuț Niță a devenit celebru în România după ce a acționat ferm în scandalul din Costinești, împotriva unor indivizi numiți ulterior „bombardieri

S-a aflat data oficială și definitivă când începe școala în România. Elevii revin în bănci, în anul școlar 2023 – 2024, cu câteva zile înainte de mijlocul lunii septembrie, așa cum erau obișnuiți.

Mesaje, urări, felicitări de Sfânta Maria: Creştinii ortodocşi şi cei catolici marcehază una dintre cele mai mari sărbători ale bisericii creştine, Adormirea Maicii Domnului, cunoscută în popor ca Sfânta Maria Mare sau Sântămăria Mare.

Ori ca sunteti alaturi de muzica de calitate si deejay preferati pe Radio HiTFM Romania ori sunteți în căutare de adrenalină și aventură? Ați ajuns în locul potrivit! Radioul Online nu este dedicat anumitor grupe de persoane ci este public la fel cum parcurile de distracție nu sunt dedicate doar copiilor, ci tuturor celor care vor să aibă parte de experiențe memorabile.

Aplicatiile Officiale HiT FM

Radio HiTFM Android

Radio HiT FM Huawei APP Gallery

Radio HiT FM Apple Iphone App Store

Incearca si daca iti plac Aplicatiile Radio HiTFM Romania voteaza-ne in Google Play, AppStore sa APP Galery Huawei cu stelutele meritate!

Stafful Radio HiTFM Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Albertos HiT - Moderator Online

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Tara - Moderator Online de emisiuni la HiT FM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

Facebook Radio HiT Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

donate-hit HiT 24 News  |  Radio HiT FM Romania - Radio HiT FM Romania | 2021

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact