Soferita din Bucuresti care a ucis doua fete pe trotuar

Martie 03, 2021

Șoferița din Bucuresti care a provocat accidentul soldat cu moartea a două fetițe era băută. Femeia avea o alcoolemie de 0,7 în sânge.

Șoferița Marcela Leonte care a lovit mortal doi copii pe trotuar a mărturisit că a încurcat pedalele de frana cu acceleratia.Femeia a fost audiată trei ore la sediul Brigăzii Rutiere și este cercetată pentru ucidere din culpă. Femeia care a provocat accidentul din București, în urma căruia două fetițe una in varsta de 21 ani si cealalata de 7 ani aflate pe trotuar au murit strivite de mașină, a fost audiată trei ore. Față de ea nu s-a luat nicio măsură preventivă în dosarul în care este cercetată pentru ucidere din culpă.Șoferița a afirmat că era prima dată când conducea o mașină cu cutie automată și a apăsat pe accelerație, în loc să frâneze, potrivit surselor.Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe str.Mențiunii din sectorul 2 al Capitalei, din primele informații, conducătorul autovehicului ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp, iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi copii, precizează un comunicat de presă al Brigăzii rutiere București.

Șoferița de 56 de ani care a provocat sâmbătă accidentul din cartierul bucureștean Andronache, soldat cu moartea a două fetițe aflate pe trotuar au murit strivite de mașină, avea alcoolemia la limita dintre penal și contravențional acesta a refuzat testarea cu aparatu spunand ca are probleme respiratorii astfel i s-au facut analaize la sange. În urma testării la INML, s-a stabilit că avea o alcoolemie 0,7 conform surselor. Ea a fost audiată duminică trei ore de polițiști fără să se ia vreo măsură preventivă în dosarul în care este cercetată pentru ucidere din culpă.Femeia de 56 ani este cercetată pentru ucidere din culpă. Ea a spus că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele timp in care a luato si o criza de stranuturi. A cântărit greu faptul că aceasta urcase băută la volan. Inițial, ea a negat acest lucru, dar cu raportul medico-legal în față a fost nevoită să recunoască. Băuse rom înainte să plece la drum cu mașina, astfel că a încurcat pedala de frână cu accelerația și s-a dus glonț cu bolidul în față. S-a oprit într-un stâlp de electricitate pe care l-a doborât, dar înainte a strivit cu mașina o fetiţă de 7 ani și o tânără de 21 de ani care se aflau de vorbă pe trotuar. Marcela Leonte a fost eliberată astăzi, 2 martie, de Judecătoria Sectorului 2, care a respins propunerea de arestare preventivă venită din partea procurorului. Rudele victimelor se pregatesc de inmormantare si doresc sa se faca dreptate.

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

https://radiohitfm.net

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Albertos HiT - Moderator Online

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Denys HiT - Moderator Online

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

Andra - Moderator Online pe Radio HiT FM Romania

Zuza Moderator Online HiTFM

Geo HiT - Moderator Online