Razvan HiT

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

Gina Pistol a născut, în urmă cu scurt timp o fetita sanatoasa de 3,200 kg la o clinica privata din capitala. Smiley a ajuns de urgență la spital. De altfel, artistul a fost surprins, acum câteva zeci de minute, în apropiere de Sanador, cu două buchete de flori în mână.

Utilizata drept condiment dar și ca medicament de mii de ani, scortișoara provine din scoarta ramurile copacilor din familia Cinnamomum. Este originara din Caraibe, America de Sud și Asia de Sud-Est si este al doilea cel mai popular condiment, după piperul negru, în Statele Unite și Europa.

De ce ne confruntăm cu senzația de mâini și picioare reci, chiar și în condițiile în care temperatura aerului este una plăcută?

Astăzi ne vom „răfui” cu glicemia, colesterolul și trigliceridele. Nu întâmplător am lăsat la urmă aceste „delicatese” ale buletinului de analize.

Municipiul București reintră în scenariul roșu, după ce rata de incidență COVID a urcat vineri la 3,05, potrivit datelor anunțate de GDS.

Zeci de jandarmi din Brașov, amendați după o petrecere-surpriză pentru șeful lor, fără măști și distanțare fizică in perioada pandemica Covid -19 VIDEO

Încă o victimă a stomatologului-violator face declarații șoc! Alina a fost abuzată când avea 17 ani: „Mi-a dat pantalonii jos”

 Valul 3 al pandemiei de COVID-19 va fi diferit. Vor fi afectați mai mult tinerii

Vedeta iUmor Lolrelai, drogata si violata de medicul stomatolog care trebuia sa o tratezesi sa ii faca dantura. Acesta inca profeseaza

Noul sezon Romani au talent cu noi suprize uimitoare Golden Buzz la „Românii au talent”. Juriul a aplaudat-o în picioare pe Ana-Maria Mărgean.

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

Albertos HiT - Moderator Online

DannY HiT - Moderator Radio

Zuza Moderator Online HiTFM

Denys HiT - Moderator Online

Andra - Moderator Online pe Radio HiT FM Romania

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM