Razvan HiT

Razvan HiT

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

Cele mai frumoase Videoclipuri online cu manele noi isi dau intalnire doar pe Radio HiT FM Romania sectiunea Videoclipuri -  NIKOLAS SAX - GOGU BURSUC -  CUM DAI - Videoclip Manele Noi

Cele mai frumoase Videoclipuri online cu manele noi isi dau intalnire doar pe Radio HiT FM Romania sectiunea Videoclipuri - HiT FM Romania prezinta astazi cel mai nou HiT : Adrian Minune ❌ What's UP - Angelina

TikTok a anunţat, în cadrul unui eveniment de advertising în care îşi prezenta noile formate de reclame, câţi utilizatori are la nivel global, o informaţie pe care a evitat să o facă publică până acum.

Ciocolata neagră este recomandarea oricărui medic în momentul în care pacientul își dorește să consume un desert care să nu îi afecteze sănătatea. De cele mai multe ori ne este recomandată ciocolata cu cel puțin 70% cacao, deoarece este singura care poate aduce beneficii vizibile organismului.

Cu toții ne-am confruntat măcar o dată cu apariția coșurilor, însă există persoane care se confruntă zilnic cu afecțiuni ale pielii mult mai grave. În acest caz se numără și acneea, care poate apărea la orice vârstă, însă este mult mai depistată în cazul adolescenților sau a femeilor aflate în perioada de menopauză.

Mă numesc Andrada Ioana Drăgan, sunt din Deva și am 25 de ani. Iubesc muzica și tot ceea ce are legătură cu ea si reprezint una dintre vocile feminine de pe Radio HiTFM Romania.

Video Gabi Luncă a murit. Încă un nume mare al muzicii lăutărești răpus de COVID 19, după Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga.

Afaceristă celebră, escrocată de Liviu Guță? Cum se apără manelistul / VIDEO

”Din păcate maestrul Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleanțe familiei!”

Video Noi proteste in toata tara chiar si dupa ora 20:00 duminica seara, ora la care toti romanii ar trebui sa fie in casa.Oameni protesteaza pasnic si cer demisia lui Arafat.

 Radio HiTFM Online : Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostrii! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Net 

Descarca pe Android Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania

Descarca pe Iphone Aplicatia Radio HiT FM Manele Romania  

Sustine si tu HiTFM Romania

A venit momentul sa ne aratati cat de apropiati sunteti fata de noi. Pentru mai mute detalii acceseaza pagina Donatii

Donate Hit

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact

Recomandarile HiTFM Media

Ddos

Link Partener | Radio Manele

Ascultalive.ro Radio HiT FM - MyRadioOnline.ro

Stafful Radio HiTFM Online

Zuza Moderator Online HiTFM

LarY - Administrator (Responsabil) Online Media RadioHiTFM

KiKe ON - Moderator de emisie Live pe HiT ( Istoria Manelelor )

CreatzZza HiT - Moderator Online Radio HiT FM

Catalyn Milano - Moderator Online HiTFM

Andra - Moderator Online pe Radio HiT FM Romania

RazvY HiT - Fondator, Moderator si Administrator

Daniel Rusu - Moderator Online Radio HiT FM

Geo HiT - Moderator Online