Rengle - Lost You in Hong Kong (videoclip nou)

  Proaspat revenit din aventura asiatica, RENGLE lanseaza o piesa in care se regaseste energia si optimismul cu care a cucerit publicul, Lost You in Hong Kong.

  Rengle

  In a doua jumatate a anului 2016 artistul s-a bucurat de un succes incredibil in Japonia, China dar si Taiwan unde show-urile sale RENGLE Pill au facut senzatie iar artistul a cules doze serioase de inspiratie pentru coregrafii si piese noi. "Lost You In Hong Kong" este cea mai noua lansare in care artistul a impachetat original in pasi de dans si ritm plin de energie un mesaj special pentru fanii sai.

  Clipul este o poveste de dragoste a doi tineri care isi traiesc dragostea in Hong Kong dar care nu mai depind unul de altul, nu mai sunt dependenti de dragostea pe care si-o poarta, se iubesc fiindca asa decid ei, dar se iubesc in primul rand pe ei insisi, si dupa asta acorda atentie relatiei. RENGLE a transmis acest mesaj prin miscarile de dans executate gratios in decorul stradal al metropolei.

  Cum vi se pare lansarea lui Rengle?

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Radio

  Daca iti place RadioHiTFm.Ro si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email : info@radiohitfm.ro

  Pixel

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Donatii Radio

  Descarca HiT FM si pe Mobil

  Aplicatie RadioHiTFM

  Prezenti si pe Facebook

  Top