Major Lazer - Light It Up (videoclip nou)

  Major Lazer s-au dus pana in Ghana pentru a filma noul lor videoclip - Light It Up. Materialul video surprinde cum se distreaza localnicii si chiar daca e alb- negru, reuseste sa surprinda foarte bine culoarea locala.

  Regizorul a fost Sam Piling, iar decizia de a filma acolo a fost foarte naturala, pentru ca Fuse ODG, cel care apare pe piesa Major Lazer este originar din Ghana.

  Piesa face parte de pe cel mai nou album lansat de proiectul lui Diplo, Peace is the Mission, aparut anul trecut. De pe acelasi disc a fost lansat si super hitul verii 2015 - Lean On, care a fost una dintre cele mai ascultate piese ale anului trecut. Major Lazer au bifat o realizare importanta in cariera lor, inca una pentru Diplo dupa ce a plecat acasa cu premiul Grammy pentru piesa Where Are U Now, alaturi de Justin Bieber si Skrillex. 

  Va place videoclipul? 

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Daca iti place RadioHiTFm.Ro si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email : info@radiohitfm.ro

  Pixel

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Descarca HiT FM si pe Mobil

  Aplicatie Radio HiT FM pe Android

  Prezenti si pe Facebook

  Top