Radio online cu manele noi si vechi Gratis in Winamp la Radio HiT FM Romania

  Radio Online Manele Noi si Vechi Gratis in Winamp

  Radio HiT FM Manele a devenit cel mai ascultat si iubit post de radio online cu manele din Romania datorita programelor de radio mult diversificate fata de concurenta radiourilor online pe internet. Radio HiT Romania face difereta prin Hit-urile atent selectionate cu manele vechi care au facut senzatie in anii 2000 pana la cele mai noi manele abia lansate in anul 2014.

  Programele de Dedicatii si mesaje Live in legatura directa si difuzarea preferintelor muzicale fac din Radio HiT cel mai popular si ascultat radio online cu manele, iar asta o spun ascultatoii fideli ai radioului.

  Nu va ramane decat sa il ascultati live, sa accesati sectiunea dedicatii live, respectiv chat online unde puteti comunica live cu Hit-omanii conectati pe pagina Xat-ului, vorbiti pe chat si intrati in legatura directa cu ceilalti utilizatori ai radioului!

  Radio HiT Manele se poate asculta gratis in winamp la urmatoarea adresa : http://asculta.radiohitfm.ro:8340/listen.pls sau in oricare alt player la adresa www.radiohitfm.ro/live.m3u

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Daca iti place RadioHiTFm.Ro si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email : info@radiohitfm.ro

  Pixel

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Descarca HiT FM si pe Mobil

  Aplicatie Radio HiT FM pe Android

  Prezenti si pe Facebook

  Top