Radio Manele Online - Radio HiT FM Romania Manele

  Radio HiT FM Romania se asculta live pe internet din orice pozitie pe www.radiohitfm.ro! Suntem preferatii vostri in domeniul muzical online,

  al genului muzical numit manele si muzica de petrecere.

   La HiT FM Romania aducem cele mai frumoase hituri muzicale, cele mai noi videoclipuri cu artistii preferati, selectam dintre cei mai buni animatori de radio on-line si impreuna difuzam spre ascultare cel mai frumos play-list muzical.

  Staful Radioului online, HiTFM Romania dovedeste inca o data, ca nu suntem un simplu post de radio online, suntem preferatii vostrii si tratam ascultatorii cu respectul cuvenit, pentru ca ascultatorul face Radio HiT FM Romania.

  Hit-uri online, dedicatii live, chat on-line, videoclipuri noi si versuri ale melodiilor preferate, toate acestea sub un singur nume : Radio HiT FM - Radioul distractiei si al relaxarii totale.

  Intra si asculta Live Radio HiT FM Romania impreuna cu toti prietenii tai, viziteaza si facebook-ul oficial Facebook.com/radiohitfm unde te asteptam cu un like.

   Asculta Live Radio HiTFM Manele online gratis si ai parte de cele mai frumaose Hit-uri si Dedi-hituri.

  Asculta / Dedicatii / Chat

  Asculta HiTFM Live

  Dedicatii Live

  Chat Online

  Daca iti place RadioHiTFm.Ro si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email : info@radiohitfm.ro

  Pixel

  Sustine si tu HiTFM Romania

  Sustine Radio HiT FM

  Descarca HiT FM si pe Mobil

  Aplicatie Radio HiT FM pe Android

  Prezenti si pe Facebook

  Top