Publicitate | Parteneriat | Reclama - Link exchange | Radio Online

Dacă aveți vreo sugestie legată de prezentarea site-ului, sau ați găsit vreo greșeală de orice tip, vă rog să trimiteți un mesaj la sectiunea Contact.

Propunere campanie de promovare pe www.radiohitfm.ro
Site-ul Radioului online in calitate de editor si administrator al www.radiohitfm.ro si al streamului muzical Radio Manele HiT va adreseaza propunerea de a incheia un parteneriat , care sa presupuna promovarea imaginii si produselor companiei Dumneavoastra.
In acest sens, va supunem atentiei o solutie adaptata interesului companiei Dumneavoastra pentru o promovare de calitate online atat pe site cat si pe serverele stream radio live. Noi credem ca solutia publicitatii prin site-ul www.RadioHiTFM.Ro este cat se poate de potrivita, cunoscand faptul ca este cel mai vizitat si ascultat post de radio online cu manele din Romania.
Pentru cei interesați de publicitate pe acest site, de asemeni lăsați un mesaj cu privire la propunerea Dumneavoastră.
Există și posibilitatea de a face link exchange.Cautam in mod constant noi link-uri exchange pentru a beneficia si noi dar si voi de un link back,deci astfel sa va creasca PageRank-ul paginii.
ATENTIE !! Nu facem exchange cu siteuri porno ,iar site-urile cu care facem schimb de banner & link sa aibe minim 1000vizitatori unici si PR.minim 3.
In cazul in care doriti sa discutam o oferta de reclama personalizata pentru dvs va stam la dispozitie la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefon 0762.932.932

Un radio care te reprezinta

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio.Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Ro

Radio HiT FM Online

Asculta / Dedicatii / Chat Live

Asculta Live Radio HiT

Dedicatii Live

Chat Live Radio Manele HiT

Daca iti place RadioHiTFm.Ro si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email : info@radiohitfm.ro

Pixel

Sustine Radio HiTFM Romania

Sustine Radio HiT FM

Descarca HiT FM si pe Mobil

Aplicatie Radio HiT FM pe Android

Prezenti si pe Facebook