Recomandari HiT FM Media

Tzanca Uraganul se alatura celor ce iubesc si recomanda Muzica de calitate si Radio HiT FM pe diverse profiluri de socializare, saluta cu respect toti ascultatorii radioului online si va recomanda sa ramaneti conectati cu HiT FM pentru a fi la curent cu cele mai noi manele interpretate de el si formatia lui.

Printre cele mai in voga manele si Hituri ale lui Tzanca Uraganu putem enumera : Tzanca Uraganul - Pana la Pamant, Imi vine lesin de tine, Mister Loba Loba si lista poate continua, dar cel mai recomandat ar fi sa ascultati HiT FM Manele pentru a fi la curent cu toate Hiturile,cele mai noi manele insotite de cele mai frumoase mesaje si dedicatii live.Radio Manele

Super cunoscuta cantareata de Manele Irina Lepa se alatura grupului de solisti ce ne recomanda si isi pupa dulce toti ascultatorii postului de Radio Online : Radio HiT FM Romania.

  VideoClip Incendiar la HiT : Liviu Guta alias Liviu Mititelu Recomanda Radio HiT FM si saruta dulce toti ascultatorii postului on-line de radio! Printre piesele indragite si ascultate la Radio HiT FM se numara si Hiturile indragitului cantaret Liviu Guta pe numele lui real : Liviu Mititelu Catalin, piese ce sunt cerute de catre ascultatori la sectiunea Dedicatii si mesaje Live, piese ce sunt ascultate cu mare placere si de cele mai multe ori alina sufletele cu vocea lui inconfundabila.

Radio HiT FM Romania a adus Live in Fm-ul Bucurestean pe mai multe frecvente in retrasmisie nebunia Fm-ului Bucurestean de alta data! Emisie sustinuta De Echipa Radio HiT FM impreuna cu Lucian de la Trupa Elgi si Catalin impreuna cu Echipa Radio Gangsta.

Video Incendiar! Narcisa recomanda cele mai frumoase si noi manele doar la Radio HiTFM Romania.

Online pentru toti fanii postului de radio Lucian Elgi & Nicky Elgi alias YaYa Invitati Live in Studiourile Radio HiTFM Romania.

Asculta / Dedicatii / Chat

Asculta HiTFM Live

Dedicatii Live

Chat Online

Daca iti place RadioHiTFm.Ro si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email : info@radiohitfm.ro

Pixel

Sustine si tu HiTFM Romania

Sustine Radio HiT FM

Descarca HiT FM si pe Mobil

Aplicatie Radio HiT FM pe Android

Prezenti si pe Facebook

Top