Radio HiT FM Popular Muzica de Petrecere

08 Iulie 2017
(0 votes)
Author :  

 Radio HiT FM Popular - Cele mai frumoase melodii populare de petrecere online se pot asculta Live pe Radio HiTFM Popular.

 La Radio HiTFM Popular poti asculta online cea mai buna muzica de petrecere, fara publicitate, 24 ore, 7 zile pe saptamana.

Pentru a asculta Live Radio HiTFM Popular muzica de petrecere apasa pe imeginea de mai jos.

Radiohit Popular 1

Rugam toti ascultatorii radioului online sa dea si cate un like pe pagina oficiala de facebook a postului de radio : www.facebook.com/radiohitfm iar in cazul in care doriti sa adaugam in playlistul nostru melodiile prefererate ne puteti lasa un comentariu, ne dorim ca orice Roman la orice petrecere sa fie cu Radio HiT FM Popular.

 

2

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

Un radio care te reprezinta

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio.Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Ro

Asculta Manele Hit

Radio Hit Petrecere

Asculta / Dedicatii / Chat

Asculta Radio

Dedicatii Radio

Chat Radio

Daca iti place RadioHiTFm.Ro si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email : info@radiohitfm.ro

Pixel

Sustine si tu HiTFM Romania

Donatii Radio

Top