Contact

Contact Radio HiT FM Romania

Contact Form

Send an Email
(optional)

Miscellaneous Information

Miscellaneous Information:

Pentru a intra IN DIRECT la radio, pentru DEDICATII LIVE sau pentru a Asculta LIVE,foloseste una din sectiunea corespunzatoare de pe site-ul online Radio HiTFM Romania!

Cum iau legatura cu Radio HiT Fm ?
Depinde ce iti doresti de la noi:

Ai de gand sa intri in contact cu DJ-ii RadioHiT ?

Trimite un SMS (semese sau esemes) la numarul 0730 378 868 (numar cu tarif normal)

Ai un demo pentru noi sau ai sugestii legate de muzica pe care o difuzam?

Trimite un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrei ca Radio Manele HiT sa fie partener la un eveniment organizat de tine?

Ai o idee de campanie promotionala si vrei sa lucrezi cu noi? Trimite un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrei sa cumperi publicitate la Radio HiT? Trimite un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Crezi ca poti face parte din echipa Radio HiT ?

 

Lasa-ne damo-ul tau la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pentru schimb de linkuri,bannere,orice alte intrebari,sugestii,reclamatii,injuraturi si pupaturi,foloseste This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dacă aveți vreo sugestie legată de prezentarea siteului, sau ați găsit vreo greșeală de orice tip, vă rog să trimiteți un mesaj pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Site-ul Radioului online in calitate de editor si administrator al www.radiohitfm.ro si al streamului muzical Radio Manele HiT va adreseaza propunerea de a incheia un parteneriat , care sa presupuna promovarea imaginii si produselor companiei Dumneavoastra.

Un radio care te reprezinta

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio.Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Ro

Radio HiT FM Online

Asculta / Dedicatii / Chat Live

Asculta Live Radio HiT

Dedicatii Live

Chat Live Radio Manele HiT

Daca iti place RadioHiTFm.Ro si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email : info@radiohitfm.ro

Pixel

Sustine Radio HiTFM Romania

Sustine Radio HiT FM

Descarca HiT FM si pe Mobil

Aplicatie Radio HiT FM pe Android

Prezenti si pe Facebook